Bestway 43161 Jég felfújható matrac 185cm

Bestway 43161 Jég felfújható matrac 185cm

6 390 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Bestway 43161 Jég felfújható matrac 185cm

6 390 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
topmark.hu
Termékleírás
Gyártó Bestway
EAN 5903039736054
Várható kiszállítás 4-5 munkanap
Garancia minimum 6 hónap
Argep.hu Szállítási Idő 5-6 nap
Argep.hu Szállítási Költség 1590
gtin 5903039736054
brand Bestway

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Színes, felfújható matrac fagylalt alakú pálcikán. A hosszú kialakításnak köszönhetően még a magas emberek is pihenhetnek. Más jégkrémekkel ellentétben - ez nem olvad el, ha napfény éri. Életkor: 14+. Max. terhelés: 90 kg. Méretek: 185x89 cm

BESTWAY 43161 FELFÚJHATÓ MATRAC JÉG EGY BOTRA 185CM

Nap, strand és fagyi egy pálcikán!

Mi ízlik a legjobban egy napsütéses és forró napon? Természetesen a fagylalt egy pálcikán! Nemcsak megédesíti a napot, de hűvösen is tart. És mindenekelőtt rendkívül finom! De ez a fagyi még ennél is többet nyújt - fanatikus szórakozást!

Van tehát egy termékünk, amely a finom fagylaltok minden rajongójának örömet okoz - egy felfújható matrac színes pálcikás fagylalt formájában! Biztosan senki sem fog közömbösen elmenni mellette!

A matrac élénk színei biztosan megragadják a tekinteteket, és ki tudja, talán megkívánja a fagylaltot. De vajon rábeszélni kell a fagylaltozásra? Természetesen nem!

A felfújható matrac lehetővé teszi, hogy napsütéses napokon kényelmesen sodródjon a vízen - csak a nap és a lágy hullámok kell ahhoz, hogy a matrac mozgásba lendüljön!

A matrac akár 185 centiméter hosszú is lehet! Ez biztosan elég ahhoz, hogy még a magas emberek is kényelmesen feküdjenek rajta!

A felfújható jégpadot szabadon magával viheti bármelyik nyaralásra. A fel nem fújt termék nagyon kis helyet foglal, és biztosan elfér a táskájában!

A termék kiváló minőségű anyagokból készült , így többször is élvezheted a vízparton! Biztos lehetsz benne, hogy ez a jég nem olvad el, ha napfény é ri!

Fagyi, jégkrém a lehűléshez!

Életkor: 14+

Max: 90 kg

Készlet tartalma: A készletben található:

  • Matrac

  • Javítófolt

Méretek:

  • Méretek: Matrac: Matrac: Méret: 185 cm x 89 cm

  • Csomagolás: 24 cm x 24 cm x 6 cm

A termék vonzó kartondobozba csomagolva



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.