Bestway 43097 felfújható matracos nyugágy 102 x 94cm

Bestway 43097 felfújható matracos nyugágy 102 x 94cm

5 200 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Bestway 43097 felfújható matracos nyugágy 102 x 94cm

5 200 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webszazas.hu
Termékleírás
 

BESTWAY 43097 FELFÚJHATÓ MATRACOS NYUGÁGY 102 X 94 CM

 

Itt az ideje felkészülni a hosszú, forró nyárra! A felülről érkező napsugarak kellemetlenek lehetnek, mivel elviselhetetlenül felmelegítik a bőrét! Ilyenkor jön a segítségedre egy úszómedence!

És ha már úszómedence, akkor a felfújható kiegészítők is hihetetlenül hasznosak! A felfújható szék lehetővé teszi, hogy teljesen ellazulj és élvezd a vizet és a napot is!

Ennek a felfújhatónak a különleges formája lehetővé teszi, hogy kényelmesen ülj a vízen, szinte úgy, mint a kedvenc nyugágyadban!

Hogy még élvezetesebbé tegye a matraccal töltött minden pillanatot, praktikus pohártartóval látták el! A pohárba belefér kedvenc hideg itala, akár termo bögrében, akár hagyományos konzervdobozban.

Az érdekes, könnyű kialakítás különösen kellemes látványt nyújt, és biztosan nem akar majd felállni róla!

A tartozékban találsz egy javítókészletet, amely segít megoldani a problémát, még akkor is, ha bármilyen sérülés történt. A foltok gyorsan és egyszerűen felragaszthatók, így egy idő után újra játszhatsz!

Valószínű azonban, hogy nem lesz szükséged a foltokra, mivel a gyártás során tartós anyagokat használtak, hogy a termék élettartama valóban kielégítő legyen!

Készülj fel a hőségre!

Maximális terhelés: 90 kg

A készlet tartalma:

Matrac

Javítófolt

Méretek:

Méretek: Matrac: Matrac: Méret: 102 cm x 94 cm

Csomagolás: 24 cm x 24 cm x 6,5 cm

A termék vonzó kartondobozba csomagolva.

 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.